3
Medewerker ICT Ede

ICT Ede

Iedereen productief.

ICT Ede

Als specialist op het gebied van ICT beveiliging beschermen wij jouw bedrijf of organisatie tegen datalekken en cybercriminaliteit. We richten je systemen optimaal in, zodat je veilig in een snelle online omgeving werkt, zowel op kantoor als thuis.

De basis van een veilige en slimme werkplek is ICT. Met onze oplossingen voor informatie- en communicatietechnologie hoef jij je geen zorgen meer te maken om trage en onveilige systemen. We richten de digitale omgeving zo in dat je kunt focussen op het werk zelf, zonder tijd te verliezen aan het oplossen van software fouten en mogelijke beveiligingslekken. Als ICT specialist in Ede zijn we een betrouwbare partner dichtbij huis.

“We hebben alles in de cloud. Ideaal. Flowdesk zorgt voor de proactieve monitoring van onze cloud-omgeving.”

Peter Abbink

Interior Glassolutions

Medewerkers ICT Ede

Check deze voordelen:

Er is over nagedacht.

Complete ICT oplossingen

Flowdesk vindt het belangrijk om rekening te houden met jouw wensen op het gebied van ICT. We gaan met je in gesprek en leggen de mogelijkheden aan je voor. Zo bieden we je service voor werkplekbeveiliging, internet beveiliging en het veilig opslaan van klantgegevens. Ook ondersteunen we je bij het slimmer inrichten van de moderne werkplek. Denk bijvoorbeeld aan wachtwoordbeheer en zakelijke telefonie. Je kunt voortaan snel en veilig werken vanaf de server én in de cloud.

Optimalisatie door ICT scan

Benieuwd hoe je ICT er op dit moment voorstaat? Dit brengen we in kaart middels een IT Security Scan. Verbeteringen en eventuele kwetsbaarheden hebben we zo gedetecteerd. Die lossen we natuurlijk ook voor je op. Full service oplossingen en snel schakelen, dat mag je van Flowdesk verwachten.

ICT specialist in Ede

Ben je op zoek naar een ICT specialist in Ede? Dan verwelkomen we je graag bij Flowdesk. Zo heb je voortaan geen last meer van vervelende hardware- en softwareproblemen en kun je met een gerust hart online werken. Jouw systemen houden we up-to-date aan de hand van een vast bedrag per maand. Nieuwsgierig naar wat onze Ede ICT specialist voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op en laat je adviseren.

Flowdesk_SFEER_007
Flowdesk_SFEER_007-1

Benieuwd naar de kosten?

Misschien ben je gewend aan grote investeringen in IT-projecten, gevolgd door onvoorspelbare onderhoudskosten. Als je kiest voor de cloud-oplossingen van Flowdesk, zijn lagere én vaste IT-kosten je eerste winst. We maken daarom graag een heldere offerte voor je, uiteraard nadat we samen besproken hebben waar jouw werkomgeving om vraagt.

Voor veel ondernemers betekent de Flowdesk cloud-werkplek een fikse kostenverlaging. Een server in je bedrijf is bijvoorbeeld niet meer nodig. Het grootste winstpunt is misschien dat je veel efficiënter en veiliger met data omgaat in je organisatie. Maar je zou niet de eerste zijn die met onze cloudoplossing ook jaarlijks tientallen procenten bespaart.

In de cloud! In de virtuele wereld van de cloud is een extra werkplek snel ingericht voor nieuwe medewerkers. Ze kunnen vervolgens met elke laptop of pc (of smartphone) aan de slag. Je IT-omgeving kan de meest explosieve groei van je organisatie bijbenen, let maar op. Je schaalbaarheid is maximaal met de IT-oplossingen van Flowdesk.

Onze eigen cloudoplossing – voor ingewijden: Cloud Managed Experience – hebben we helemaal geoptimaliseerd op veiligheid. Daarbij maken we gebruik van de tools en technieken die Microsoft ontwikkelt (vergis je niet: Microsoft investeert elk jaar meer dan 1 miljard dollar in cyberbeveiliging!). Tegelijk maken we het je heel makkelijk, met o.a. centraal wachtwoordbeheer en extra backupvoorzieningen.

Met een slimme integratie van IT en telefonie. Daardoor kan je bijvoorbeeld op basis van de Outlook-agenda inkomende gesprekken slim en automatisch routeren naar een beschikbare medewerker. Met ‘bellen via internet’ (VoIP) kan je bovendien doorverbinden naar medewerkers die thuis of onderweg zijn alsof ze gewoon op kantoor zijn. Ideaal.

Iedereen productief.

Flowdesk is de partner van tal van MKB-bedrijven, variërend van 5 tot 100 werkplekken. Check bijvoorbeeld de bedrijven die je hieronder ziet.  

G. Vlastuin logo
Interior Glassolutions
KGS logo
Van Rhee accountants logo
Bakkerij van Voorthuizen logo
Brandola logo
Fastener Point logo
HG Montage logo
Westeneng logo
Hallo daar!
We zijn hier om te helpen. Chat met ons op Whatsapp voor eventuele vragen.
App met ons!
Wij kunnen u helpen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.