3
IT Security Scan

Begin goed met de IT Security Scan.

Iedereen productief.

IT Security Scan

Ontdek de status van je netwerk- en cyberveiligheid met onze uitgebreide IT Security Scan. Wij laten organisaties en bedrijven zien waar ze écht staan.

Met de toenemende digitalisering van vandaag de dag heeft ook de cybercrime de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen. Criminelen vinden continu nieuwe manieren om bedrijfsgegevens te stelen of om jouw documenten en systemen te gijzelen. Dat zal helaas niet minder worden. Als organisatie wil je financiële en reputatieschade voorkomen en dus neem je maatregelen. Maar hoe weerbaar is jouw organisatie nu eigenlijk echt?

“We hebben alles in de cloud. Ideaal. Flowdesk zorgt voor de proactieve monitoring van onze cloud-omgeving.”

Peter Abbink

Interior Glassolutions

IT Security Scan

Check deze voordelen:

Er is over nagedacht.

De IT Security Scan

Met de IT Security Scan van Flowdesk ontdek je eventuele kwetsbare plekken in je cybersecurity. Tijdens de scan nemen we je ICT beleid onder de loep. We checken of je software en hardware up-to-date zijn en of er sprake is van veel voorkomende problemen. We gaan na hoe veilig je inlog technieken zijn, of je een solide wachtwoordbeleid voert en hoe je omgaat met gevoelige informatie en documenten. Tot slot beoordelen we je totale netwerk infrastructuur op veiligheid. Zo schetsen we eenvoudig en snel een totaalbeeld.

Beveiliging is mensenwerk

Met de IT Security Scan leggen we je hele IT langs de meetlat. Maar je systemen zijn vaak net zo goed beveiligd als de kennis van de mensen die ermee werken. Daarom bespreken we niet alleen de resultaten van de scan persoonlijk, maar onderzoeken we bijvoorbeeld ook het kennisniveau van jou en je medewerkers. Daarmee brengen we echt álle risico’s in kaart en stellen we de beste oplossingen voor jouw organisatie voor.

Vraag nu de IT Security Scan aan

Wij helpen MKB-bedrijven en andere organisaties aan een veilige, snelle werkomgeving waarin zij zorgeloos kunnen werken. Daarvoor is eerst inzicht nodig. Inzicht in je beveiliging en risicoprofiel. Vraag daarom nu de security scan aan en check of je data en systemen goed genoeg beveiligd zijn. Voor de veilige bedrijfsvoering van vandaag – en die van morgen.

Neem nu contact op en ontdek wat een veiligheidsscan voor jouw organisatie kan betekenen.

Flowdesk_SFEER_007
Flowdesk_SFEER_007-1

Benieuwd naar de kosten?

Misschien ben je gewend aan grote investeringen in IT-projecten, gevolgd door onvoorspelbare onderhoudskosten. Als je kiest voor de cloud-oplossingen van Flowdesk, zijn lagere én vaste IT-kosten je eerste winst. We maken daarom graag een heldere offerte voor je, uiteraard nadat we samen besproken hebben waar jouw werkomgeving om vraagt.

Voor veel ondernemers betekent de Flowdesk cloud-werkplek een fikse kostenverlaging. Een server in je bedrijf is bijvoorbeeld niet meer nodig. Het grootste winstpunt is misschien dat je veel efficiënter en veiliger met data omgaat in je organisatie. Maar je zou niet de eerste zijn die met onze cloudoplossing ook jaarlijks tientallen procenten bespaart.

In de cloud! In de virtuele wereld van de cloud is een extra werkplek snel ingericht voor nieuwe medewerkers. Ze kunnen vervolgens met elke laptop of pc (of smartphone) aan de slag. Je IT-omgeving kan de meest explosieve groei van je organisatie bijbenen, let maar op. Je schaalbaarheid is maximaal met de IT-oplossingen van Flowdesk.

Onze eigen cloudoplossing – voor ingewijden: Cloud Managed Experience – hebben we helemaal geoptimaliseerd op veiligheid. Daarbij maken we gebruik van de tools en technieken die Microsoft ontwikkelt (vergis je niet: Microsoft investeert elk jaar meer dan 1 miljard dollar in cyberbeveiliging!). Tegelijk maken we het je heel makkelijk, met o.a. centraal wachtwoordbeheer en extra backupvoorzieningen.

Met een slimme integratie van IT en telefonie. Daardoor kan je bijvoorbeeld op basis van de Outlook-agenda inkomende gesprekken slim en automatisch routeren naar een beschikbare medewerker. Met ‘bellen via internet’ (VoIP) kan je bovendien doorverbinden naar medewerkers die thuis of onderweg zijn alsof ze gewoon op kantoor zijn. Ideaal.

Iedereen productief.

Flowdesk is de partner van tal van MKB-bedrijven, variërend van 5 tot 100 werkplekken. Check bijvoorbeeld de bedrijven die je hieronder ziet.  

G. Vlastuin logo
Interior Glassolutions
KGS logo
Van Rhee accountants logo
Bakkerij van Voorthuizen logo
Brandola logo
Fastener Point logo
HG Montage logo
Westeneng logo
Hallo daar!
We zijn hier om te helpen. Chat met ons op Whatsapp voor eventuele vragen.
App met ons!
Wij kunnen u helpen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.