Online Werkplek

Overal toegang tot je online werkplek.

Iedereen productief.

Online werkplek

Wij helpen bedrijven en organisaties aan een online werkplek waarmee medewerkers altijd en overal aan het werk kunnen. Makkelijk, snel en veilig.

Een online werkplek is een digitale omgeving waarin jij en jouw medewerkers kunnen werken. Met een dergelijke virtual desktop of remote desktop server heb je altijd toegang tot al jouw software programma’s, documenten en data. Waar je ook bent. Je hebt alleen een computer of laptop met internetverbinding nodig om aan de slag te kunnen gaan. Hierdoor kun je eenvoudig thuis werken, op kantoor of bij een klant op locatie.

“We hebben alles in de cloud. Ideaal. Flowdesk zorgt voor de proactieve monitoring van onze cloud-omgeving.”

Peter Abbink

Interior Glassolutions

Online Werkplek

Check deze voordelen:

Er is over nagedacht.

Voordelen van een digitale werkplek

Bij Flowdesk is jouw digitale werkomgeving bijzonder goed beveiligd. Zo kunnen jouw medewerkers zorgeloos werken, zonder het risico op virussen of datalekken. Daarnaast bespaar je op de kosten. Je hoeft immers geen hardware aan te schaffen of een eigen IT infrastructuur aan te leggen. Sterker nog, je hebt zelfs geen IT afdeling meer nodig. Bovendien verhoogt een online werkplek ook de productiviteit en kun je in een later stadium eenvoudig opschalen – zonder gedoe.

Azure Virtual Desktop

Onze digitale werkplekken zijn gebaseerd op de Azure Virtual desktop. Deze cloud-gebaseerde bureaubladen met het vertrouwde Windows 11 besturingssysteem kennen hoge veiligheidsstandaarden, werken op ieder apparaat en ondersteunen al jouw applicaties. De makkelijke integratie met Microsoft 365 apps en andere Azure diensten maakt dat jij en jouw medewerkers nóg sneller en beter samen kunnen werken.

Ook een online werkplek creëren?

Wij helpen je graag met het opzetten van een virtuele werkplek voor jou en je collega’s. We creëren een werkplek die helemaal wordt afgestemd op de wensen van jouw organisatie of MKB-onderneming. Een volledige Cloud Managed Experience met Microsoft Office 365, integratie van bedrijfssoftware als FAS, Exact Online of SnelStart en IT support. Daarmee heb je echt nergens meer omkijken naar.

Flowdesk_SFEER_0018
Flowdesk_SFEER_0018-1

Benieuwd naar de kosten?

Misschien ben je gewend aan grote investeringen in IT-projecten, gevolgd door onvoorspelbare onderhoudskosten. Als je kiest voor de cloud-oplossingen van Flowdesk, zijn lagere én vaste IT-kosten je eerste winst. We maken daarom graag een heldere offerte voor je, uiteraard nadat we samen besproken hebben waar jouw werkomgeving om vraagt.

Voor veel ondernemers betekent de Flowdesk cloud-werkplek een fikse kostenverlaging. Een server in je bedrijf is bijvoorbeeld niet meer nodig. Het grootste winstpunt is misschien dat je veel efficiënter en veiliger met data omgaat in je organisatie. Maar je zou niet de eerste zijn die met onze cloudoplossing ook jaarlijks tientallen procenten bespaart.

In de cloud! In de virtuele wereld van de cloud is een extra werkplek snel ingericht voor nieuwe medewerkers. Ze kunnen vervolgens met elke laptop of pc (of smartphone) aan de slag. Je IT-omgeving kan de meest explosieve groei van je organisatie bijbenen, let maar op. Je schaalbaarheid is maximaal met de IT-oplossingen van Flowdesk.

Onze eigen cloudoplossing – voor ingewijden: Cloud Managed Experience – hebben we helemaal geoptimaliseerd op veiligheid. Daarbij maken we gebruik van de tools en technieken die Microsoft ontwikkelt (vergis je niet: Microsoft investeert elk jaar meer dan 1 miljard dollar in cyberbeveiliging!). Tegelijk maken we het je heel makkelijk, met o.a. centraal wachtwoordbeheer en extra backupvoorzieningen.

Met een slimme integratie van IT en telefonie. Daardoor kan je bijvoorbeeld op basis van de Outlook-agenda inkomende gesprekken slim en automatisch routeren naar een beschikbare medewerker. Met ‘bellen via internet’ (VoIP) kan je bovendien doorverbinden naar medewerkers die thuis of onderweg zijn alsof ze gewoon op kantoor zijn. Ideaal.

Iedereen productief.

Flowdesk is de partner van tal van MKB-bedrijven, variërend van 5 tot 100 werkplekken. Check bijvoorbeeld de bedrijven die je hieronder ziet.  

G. Vlastuin logo
Interior Glassolutions
KGS logo
Van Rhee accountants logo
Bakkerij van Voorthuizen logo
Brandola logo
Fastener Point logo
HG Montage logo
Westeneng logo
Hallo daar!
We zijn hier om te helpen. Chat met ons op Whatsapp voor eventuele vragen.
App met ons!
Wij kunnen u helpen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.