Zakelijke Telefonie

De integrale oplossing voor telefonie.

Iedereen productief.

Zakelijke Telefonie

Met zakelijke telefonie maken wij communiceren niet alleen eenvoudiger, maar ook efficiënter. Ontdek nu jouw ideale oplossing.

Zakelijke telefonie is belangrijk voor je bedrijf. Jij en jouw medewerkers bellen met elkaar of staan (potentiële) klanten en leveranciers te woord. Daarbij wil je bijvoorbeeld ook flexibeler werken, de effectiviteit en efficiëntie verhogen of gewoon optimaal bereikbaar zijn. Om aan al jouw wensen te voldoen, kies je bij Flowdesk zelf de vorm van telefonie die het beste bij je past. Van chats en telefoongesprekken tot aan videobellen.

“We hebben alles in de cloud. Ideaal. Flowdesk zorgt voor de proactieve monitoring van onze cloud-omgeving.”

Peter Abbink

Interior Glassolutions

Check deze voordelen:

Er is over nagedacht.

Vaste en mobiele telefonie

Met zakelijke vaste telefonie laat je een professionele en betrouwbare indruk achter bij je relaties terwijl je met zakelijke mobiele telefonie de flexibiliteit enorm vergroot en altijd bereikbaar bent. Waar jij en je medewerkers zich ook begeven. Een MobielVast integratie combineert het beste van beide werelden. Uiteraard ook gewoon beschikbaar met functionaliteiten als keuzemenu’s, wachtrijen en automatisch doorschakelen bij gesprekken buiten openingstijden.

VoIP & Teams: bellen via internet

Ook zakelijke telefonie gaat steeds meer online via een telefooncentrale in de cloud. Met Hosted IP of VoIP telefonie bel je bijvoorbeeld al voordelig via WiFi of mobiele netwerken en met Teams telefonie creëer je zelfs één platform voor alle interne en externe communicatie. Daarbij maakt bellen via het internet het ook eenvoudig om direct relevante klantgegevens op het scherm te toveren. Zo heb je meteen alle informatie bij de hand. Daar worden zowel jij als jouw beller blij van.

Altijd bereikbaar met vaste telefonie

Van altijd en overal bereikbaar zijn met één vast nummer tot aan complete digitale werkplekken met centrale bestandsdeling. Het delen van schermen en bureaubladen in een veilige omgeving en real-time inzage in de beschikbaarheidsstatus van collega’s, zodat je weet naar wie je kunt doorverbinden. Bij Flowdesk laten we je graag zien wat er mogelijk is voor jouw bedrijf of organisatie.

Flowdesk_SFEER_002
Flowdesk_SFEER_002-1

Benieuwd naar de kosten?

Misschien ben je gewend aan grote investeringen in IT-projecten, gevolgd door onvoorspelbare onderhoudskosten. Als je kiest voor de cloud-oplossingen van Flowdesk, zijn lagere én vaste IT-kosten je eerste winst. We maken daarom graag een heldere offerte voor je, uiteraard nadat we samen besproken hebben waar jouw werkomgeving om vraagt.

Voor veel ondernemers betekent de Flowdesk cloud-werkplek een fikse kostenverlaging. Een server in je bedrijf is bijvoorbeeld niet meer nodig. Het grootste winstpunt is misschien dat je veel efficiënter en veiliger met data omgaat in je organisatie. Maar je zou niet de eerste zijn die met onze cloudoplossing ook jaarlijks tientallen procenten bespaart.

In de cloud! In de virtuele wereld van de cloud is een extra werkplek snel ingericht voor nieuwe medewerkers. Ze kunnen vervolgens met elke laptop of pc (of smartphone) aan de slag. Je IT-omgeving kan de meest explosieve groei van je organisatie bijbenen, let maar op. Je schaalbaarheid is maximaal met de IT-oplossingen van Flowdesk.

Onze eigen cloudoplossing – voor ingewijden: Cloud Managed Experience – hebben we helemaal geoptimaliseerd op veiligheid. Daarbij maken we gebruik van de tools en technieken die Microsoft ontwikkelt (vergis je niet: Microsoft investeert elk jaar meer dan 1 miljard dollar in cyberbeveiliging!). Tegelijk maken we het je heel makkelijk, met o.a. centraal wachtwoordbeheer en extra backupvoorzieningen.

Met een slimme integratie van IT en telefonie. Daardoor kan je bijvoorbeeld op basis van de Outlook-agenda inkomende gesprekken slim en automatisch routeren naar een beschikbare medewerker. Met ‘bellen via internet’ (VoIP) kan je bovendien doorverbinden naar medewerkers die thuis of onderweg zijn alsof ze gewoon op kantoor zijn. Ideaal.

Iedereen productief.

Flowdesk is de partner van tal van MKB-bedrijven, variërend van 5 tot 100 werkplekken. Check bijvoorbeeld de bedrijven die je hieronder ziet.  

G. Vlastuin logo
Interior Glassolutions
KGS logo
Van Rhee accountants logo
Bakkerij van Voorthuizen logo
Brandola logo
Fastener Point logo
HG Montage logo
Westeneng logo
Hallo daar!
We zijn hier om te helpen. Chat met ons op Whatsapp voor eventuele vragen.
App met ons!
Wij kunnen u helpen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.