Internetbeveiliging

De beveiliging waar internet om vraagt.

Iedereen productief.

Internet beveiliging

Met uitgebreide netwerkbeveiliging bescherm je klantgegevens en (gevoelige) bedrijfsgegevens. Nu belangrijker dan ooit.

Iedere dag sluit je jouw pand af. Je activeert het alarm en gaat met een gerust hart naar huis. Maar je netwerk blijft ‘aan’. Je systemen en bedrijfsapplicaties draaien door en zijn ontvankelijk voor bedreigingen ook lang nadat je werkdag erop zit. Met state of the art netwerkbeveiliging worden je netwerk en verbindingen 24/7 beschermd tegen virussen, spam en hacks. Daarmee voorkom je diefstal, verwijdering of blokkering van data en smet op je bedrijfsreputatie.

“We hebben alles in de cloud. Ideaal. Flowdesk zorgt voor de proactieve monitoring van onze cloud-omgeving.”

Peter Abbink

Interior Glassolutions

Check deze voordelen:

Er is over nagedacht.

Veilig & toegankelijk in één

Je netwerk en bedrijfssoftware moet toegankelijk zijn voor jouw medewerkers. Voor collega’s thuis, op kantoor of bij klanten op locatie. Dat brengt echter ook risico’s met zich mee. Het kan de deur openen voor cybercriminelen en de privacy en integriteit van je organisatie schenden of zelfs beschikbaarheid van je documenten blokkeren. Met slimme maatregelen houden we kwaadwillenden buiten de deur – zonder dat je medewerkers er iets van merken.

Wat we doen

Optimale netwerkbeveiliging gaat hand in hand met inzicht. Inzicht in je netwerkverkeer en in je data. Daarom monitoren en inspecteren we automatisch je dataverkeer. Zo merken we verdachte netwerkactiviteit direct op. Daarnaast segmenteren we je netwerken en zetten we intelligente firewalls op met FortiGate. We installeren vooraanstaande anti-virus programma’s als Eset en gebruiken krachtige Ubiquiti UniFi security gateways en switches. Alles om jouw netwerk veilig te houden.

Ook je server- en netwerkbeveiliging verbeteren?

Wij helpen je MKB-bedrijf en of andere organisatie graag aan veilige servers, netwerken en WiFi-verbindingen, zodat je veilig kunt blijven werken in de cloud en je gegevens zowel tijdens kantooruren als na sluitingstijd safe blijven. Wij zorgen voor optimale cyber security waarmee je hacks, bijvoorbeeld eventuele beveiligingsproblemen bij thuiswerken voorkomt. Kortom, een alles-in-één oplossing voor een veilige werkomgeving. Vandaag en morgen.

Vraag een IT security scan aan of neem contact op en laat je vrijblijvend adviseren.

Flowdesk_SFEER_0018
Flowdesk_SFEER_0018-1

Benieuwd naar de kosten?

Misschien ben je gewend aan grote investeringen in IT-projecten, gevolgd door onvoorspelbare onderhoudskosten. Als je kiest voor de cloud-oplossingen van Flowdesk, zijn lagere én vaste IT-kosten je eerste winst. We maken daarom graag een heldere offerte voor je, uiteraard nadat we samen besproken hebben waar jouw werkomgeving om vraagt.

Voor veel ondernemers betekent de Flowdesk cloud-werkplek een fikse kostenverlaging. Een server in je bedrijf is bijvoorbeeld niet meer nodig. Het grootste winstpunt is misschien dat je veel efficiënter en veiliger met data omgaat in je organisatie. Maar je zou niet de eerste zijn die met onze cloudoplossing ook jaarlijks tientallen procenten bespaart.

In de cloud! In de virtuele wereld van de cloud is een extra werkplek snel ingericht voor nieuwe medewerkers. Ze kunnen vervolgens met elke laptop of pc (of smartphone) aan de slag. Je IT-omgeving kan de meest explosieve groei van je organisatie bijbenen, let maar op. Je schaalbaarheid is maximaal met de IT-oplossingen van Flowdesk.

Onze eigen cloudoplossing – voor ingewijden: Cloud Managed Experience – hebben we helemaal geoptimaliseerd op veiligheid. Daarbij maken we gebruik van de tools en technieken die Microsoft ontwikkelt (vergis je niet: Microsoft investeert elk jaar meer dan 1 miljard dollar in cyberbeveiliging!). Tegelijk maken we het je heel makkelijk, met o.a. centraal wachtwoordbeheer en extra backupvoorzieningen.

Met een slimme integratie van IT en telefonie. Daardoor kan je bijvoorbeeld op basis van de Outlook-agenda inkomende gesprekken slim en automatisch routeren naar een beschikbare medewerker. Met ‘bellen via internet’ (VoIP) kan je bovendien doorverbinden naar medewerkers die thuis of onderweg zijn alsof ze gewoon op kantoor zijn. Ideaal.

Iedereen productief.

Flowdesk is de partner van tal van MKB-bedrijven, variërend van 5 tot 100 werkplekken. Check bijvoorbeeld de bedrijven die je hieronder ziet.  

G. Vlastuin logo
Interior Glassolutions
KGS logo
Van Rhee accountants logo
Bakkerij van Voorthuizen logo
Brandola logo
Fastener Point logo
HG Montage logo
Westeneng logo
Hallo daar!
We zijn hier om te helpen. Chat met ons op Whatsapp voor eventuele vragen.
App met ons!
Wij kunnen u helpen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.