VOIP Telefonie

VoIP: efficiënt bellen via internet.

Iedereen productief.

VoIP telefonie

Met zakelijke VoIP telefonie en HIP telefonie voor kleine en (middel)grote bedrijven maken wij bellen eenvoudiger, flexibeler – en goedkoper.

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Met VoIP telefonie bel je dus niet via de analoge lijn, maar via het internet. Dat houdt in dat je oneindig veel gesprekken kunt voeren over één netwerkverbinding en met klanten over de hele wereld. Daarnaast breng je met VoIP telefoons alle communicatie samen op één apparaat: voicemail, e-mail, videobellen, enzovoorts. We kunnen het zelfs integreren op jouw eigen mobiel.

“We hebben alles in de cloud. Ideaal. Flowdesk zorgt voor de proactieve monitoring van onze cloud-omgeving.”

Peter Abbink

Interior Glassolutions

VOIP Telefonie

Check deze voordelen:

Er is over nagedacht.

HIP telefonie

HIP is een afkorting voor Hosted IP. HIP telefonie is dus eigenlijk hetzelfde als bellen met VoIP; je belt via één centrale ‘in de cloud’. Al jouw apparaten, zowel desktops als mobiel, zijn daarmee verbonden. Ook als deze niet op kantoor zijn. Daarmee ben je echt altijd en overal bereikbaar. Bovendien hoef je niet meer te investeren in een fysieke telefooncentrale met bijbehorende bekabeling. Dat maakt VoIP telefonie vaak veel voordeliger én flexibeler dan de vaste lijn.

Mogelijkheden & voordelen

VoIP toestellen en gesprekskosten zijn doorgaans goedkoper dan bij een reguliere telefooncentrale. Daarnaast kunnen al jouw klanten je bereiken op één nummer en bel je ook altijd met datzelfde nummer. Ongeacht of je op kantoor bent. Bovendien kunnen we de data koppelen met je bedrijfssoftware of CRM-systeem, oproepen laten doorschakelen naar je mobiele telefoon of voicemail, wachtrijen en keuzemenu’s opnemen en ga zo maar door. De functionaliteiten zijn haast eindeloos.

Ook zakelijke VoIP telefonie gebruiken?

Bij Flowdesk helpen we het MKB en allerlei andere organisaties graag aan zakelijke VoIP en HIP telefonie. Met een eenvoudig te bedienen systeem, diverse koppelingen en allerlei rapportage mogelijkheden maken we jouw algehele communicatie makkelijker en efficiënter. Bovendien kunnen we eenvoudig opschalen en ontvang je zakelijke telefonie die meegroeit met de wensen en behoeften van jouw organisatie. Altijd en overal bereikbaar. Voor nu en in de toekomst.

Neem nu vrijblijvend contact op en laat je inspireren door de mogelijkheden van internet telefonie.

Flowdesk_SFEER_003
Flowdesk_SFEER_003-1

Benieuwd naar de kosten?

Misschien ben je gewend aan grote investeringen in IT-projecten, gevolgd door onvoorspelbare onderhoudskosten. Als je kiest voor de cloud-oplossingen van Flowdesk, zijn lagere én vaste IT-kosten je eerste winst. We maken daarom graag een heldere offerte voor je, uiteraard nadat we samen besproken hebben waar jouw werkomgeving om vraagt.

Voor veel ondernemers betekent de Flowdesk cloud-werkplek een fikse kostenverlaging. Een server in je bedrijf is bijvoorbeeld niet meer nodig. Het grootste winstpunt is misschien dat je veel efficiënter en veiliger met data omgaat in je organisatie. Maar je zou niet de eerste zijn die met onze cloudoplossing ook jaarlijks tientallen procenten bespaart.

In de cloud! In de virtuele wereld van de cloud is een extra werkplek snel ingericht voor nieuwe medewerkers. Ze kunnen vervolgens met elke laptop of pc (of smartphone) aan de slag. Je IT-omgeving kan de meest explosieve groei van je organisatie bijbenen, let maar op. Je schaalbaarheid is maximaal met de IT-oplossingen van Flowdesk.

Onze eigen cloudoplossing – voor ingewijden: Cloud Managed Experience – hebben we helemaal geoptimaliseerd op veiligheid. Daarbij maken we gebruik van de tools en technieken die Microsoft ontwikkelt (vergis je niet: Microsoft investeert elk jaar meer dan 1 miljard dollar in cyberbeveiliging!). Tegelijk maken we het je heel makkelijk, met o.a. centraal wachtwoordbeheer en extra backupvoorzieningen.

Met een slimme integratie van IT en telefonie. Daardoor kan je bijvoorbeeld op basis van de Outlook-agenda inkomende gesprekken slim en automatisch routeren naar een beschikbare medewerker. Met ‘bellen via internet’ (VoIP) kan je bovendien doorverbinden naar medewerkers die thuis of onderweg zijn alsof ze gewoon op kantoor zijn. Ideaal.

Iedereen productief.

Flowdesk is de partner van tal van MKB-bedrijven, variërend van 5 tot 100 werkplekken. Check bijvoorbeeld de bedrijven die je hieronder ziet.  

G. Vlastuin logo
Interior Glassolutions
KGS logo
Van Rhee accountants logo
Bakkerij van Voorthuizen logo
Brandola logo
Fastener Point logo
HG Montage logo
Westeneng logo
Hallo daar!
We zijn hier om te helpen. Chat met ons op Whatsapp voor eventuele vragen.
App met ons!
Wij kunnen u helpen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.