3
Werkplekbeveiliging

Effectieve beveiliging van je werkplek.

Iedereen productief.

Werkplekbeveiliging

Met onze werkplekbeveiliging bescherm je jouw systemen tegen spam, virussen, ransomware en datadiefstal. Zo kun je zorgeloos blijven werken. Iedere dag opnieuw.

Helaas zijn bedreigingen van buitenaf aan de orde van de dag. Medewerkers van bedrijven en organisaties ontvangen bijvoorbeeld phishing mails die niet van echt te onderscheiden zijn, krijgen te maken met nep opdrachten van hun zogenaamde CEO of worden middels social engineering aangespoord toegang tot hun systemen te verlenen aan een frauduleuze helpdesk. Met slimme werkplekbeveiliging wapen jij jouw organisatie hiertegen.

“We hebben alles in de cloud. Ideaal. Flowdesk zorgt voor de proactieve monitoring van onze cloud-omgeving.”

Peter Abbink

Interior Glassolutions

Online Werkplek

Check deze voordelen:

Er is over nagedacht.

Complete werkplekbeveiliging

De meeste bedreigingen komen binnen via de (digitale) werkplek, dus we pakken de problemen direct bij de bron aan. Daarom stellen we een compleet pakket aan maatregelen voor je samen. Complete werkplekbeveiliging met onder andere een centraal wachtwoord- en beveiligingsbeleid over alle apparaten, two-factor authentication, firewalls, bitlockers, endpoint protection en een beveiligde e-mail omgeving met spamfiltering en automatische scans van links en bijlagen.

Bescherming voor gebruikers

Onze maatregelen beschermen jouw hardware en software tegen indringers. Maar als het gaat om beveiliging is het ook belangrijk om de eindgebruiker aandacht te geven. Je medewerkers zijn immers degenen die je systemen gebruiken en daardoor het meest vatbaar voor eventuele bedreigingen. Daarom bieden we ook opleidingsmogelijkheden en gebruikerstrainingen aan. Hiermee tillen we jouw cyber security samen naar een nóg hoger niveau.

Ook zorgeloos werken met onze werkplekbeveiliging?

Tegenwoordig zijn je bedrijfsgegevens ongetwijfeld via het internet toegankelijk. Je werkt bijvoorbeeld in de cloud of gebruikt online bedrijfsapplicaties. Daarmee is IT beveiliging nóg belangrijker geworden. Bij Flowdesk brengen we je risico’s in kaart en stellen we een plan op met passende oplossingen. Van automatische backups en document encryption tot aan volledige netwerkbeveiliging – we implementeren precies de maatregelen die je nodig hebt.

Voorkom hacks en neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Flowdesk_SFEER_0025
Flowdesk_SFEER_0025-1

Benieuwd naar de kosten?

Misschien ben je gewend aan grote investeringen in IT-projecten, gevolgd door onvoorspelbare onderhoudskosten. Als je kiest voor de cloud-oplossingen van Flowdesk, zijn lagere én vaste IT-kosten je eerste winst. We maken daarom graag een heldere offerte voor je, uiteraard nadat we samen besproken hebben waar jouw werkomgeving om vraagt.

Voor veel ondernemers betekent de Flowdesk cloud-werkplek een fikse kostenverlaging. Een server in je bedrijf is bijvoorbeeld niet meer nodig. Het grootste winstpunt is misschien dat je veel efficiënter en veiliger met data omgaat in je organisatie. Maar je zou niet de eerste zijn die met onze cloudoplossing ook jaarlijks tientallen procenten bespaart.

In de cloud! In de virtuele wereld van de cloud is een extra werkplek snel ingericht voor nieuwe medewerkers. Ze kunnen vervolgens met elke laptop of pc (of smartphone) aan de slag. Je IT-omgeving kan de meest explosieve groei van je organisatie bijbenen, let maar op. Je schaalbaarheid is maximaal met de IT-oplossingen van Flowdesk.

Onze eigen cloudoplossing – voor ingewijden: Cloud Managed Experience – hebben we helemaal geoptimaliseerd op veiligheid. Daarbij maken we gebruik van de tools en technieken die Microsoft ontwikkelt (vergis je niet: Microsoft investeert elk jaar meer dan 1 miljard dollar in cyberbeveiliging!). Tegelijk maken we het je heel makkelijk, met o.a. centraal wachtwoordbeheer en extra backupvoorzieningen.

Met een slimme integratie van IT en telefonie. Daardoor kan je bijvoorbeeld op basis van de Outlook-agenda inkomende gesprekken slim en automatisch routeren naar een beschikbare medewerker. Met ‘bellen via internet’ (VoIP) kan je bovendien doorverbinden naar medewerkers die thuis of onderweg zijn alsof ze gewoon op kantoor zijn. Ideaal.

Iedereen productief.

Flowdesk is de partner van tal van MKB-bedrijven, variërend van 5 tot 100 werkplekken. Check bijvoorbeeld de bedrijven die je hieronder ziet.  

G. Vlastuin logo
Interior Glassolutions
KGS logo
Van Rhee accountants logo
Bakkerij van Voorthuizen logo
Brandola logo
Fastener Point logo
HG Montage logo
Westeneng logo
Hallo daar!
We zijn hier om te helpen. Chat met ons op Whatsapp voor eventuele vragen.
App met ons!
Wij kunnen u helpen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.