Medewerker IT Oplossingen

IT-oplossingen: over efficiency gesproken.

Iedereen productief.

IT oplossingen

Wij zorgen voor feilloze IT oplossingen waarmee MKB-bedrijven en organisaties effectiever, efficiënter én veiliger kunnen werken. Altijd en overal.

Hardware, software, internetverbinding … het vormt het fundament van je bedrijf of organisatie. Dat moet goed in elkaar steken. Perfect zelfs. Daarom zorgen we met onze IT oplossingen dat jouw systemen altijd operationeel en veilig blijven. We minimaliseren downtime, maximaliseren productiviteit en bieden handige support voor al jouw vragen. Kortom, één partner en aanspreekpunt voor al jouw IT. Daarmee kun jij je zorgeloos blijven focussen op het laten groeien van jouw bedrijf.

“We hebben alles in de cloud. Ideaal. Flowdesk zorgt voor de proactieve monitoring van onze cloud-omgeving.”

Peter Abbink

Interior Glassolutions

Medewerker IT oplossingen

Check deze voordelen:

Er is over nagedacht.

Werkplekken

Wij creëren graag een moderne werkplek voor jou en je medewerkers. Een snelle en bovenal veilige Cloud Managed Experience waarin jouw collega’s effectiever samen kunnen werken. Altijd en overal. Op basis van Microsoft 365 richten we een eigen online werkplek met virtual desktop in, gehost op Microsoft Azure. Met slechts één keer inloggen krijg je direct toegang tot al jouw applicaties en bedrijfssoftware. Remote werken was nog nooit zo makkelijk – en veilig.

Beheer & service

Naast het implementeren van maatwerk IT oplossingen, zorgen we er met ongekend IT beheer desgewenst ook voor dat je altijd veilig en snel kunt blijven werken. We onderhouden graag de technische en functionele aspecten van jouw IT infrastructuur en zorgen dat je applicaties, software en systemen altijd up-to-date zijn. En met Internet as a Service zorgen we 24/7 voor een extra veilige en stabiele verbinding. Zo hoef jij je nooit meer ergens zorgen over te maken.

Ook passende IT oplossingen voor jouw organisatie?

Op basis van de wensen en behoeften van jouw eigen (MKB) bedrijf of organisatie vinden we passende oplossingen die je bedrijfsvoering faciliteren en verbeteren. Een dynamisch en functioneel systeem zonder losse eindjes waarmee je klaar bent voor morgen. Natuurlijk altijd met maximale uptime en hoogwaardige beveiliging die je beschermt tegen allerlei bedreigingen. Vaak gewoon voor een vast bedrag per maand. Wel zo makkelijk.

Flowdesk_SFEER_003
Flowdesk_SFEER_003-1

Benieuwd naar de kosten?

Misschien ben je gewend aan grote investeringen in IT-projecten, gevolgd door onvoorspelbare onderhoudskosten. Als je kiest voor de cloud-oplossingen van Flowdesk, zijn lagere én vaste IT-kosten je eerste winst. We maken daarom graag een heldere offerte voor je, uiteraard nadat we samen besproken hebben waar jouw werkomgeving om vraagt.

Voor veel ondernemers betekent de Flowdesk cloud-werkplek een fikse kostenverlaging. Een server in je bedrijf is bijvoorbeeld niet meer nodig. Het grootste winstpunt is misschien dat je veel efficiënter en veiliger met data omgaat in je organisatie. Maar je zou niet de eerste zijn die met onze cloudoplossing ook jaarlijks tientallen procenten bespaart.

In de cloud! In de virtuele wereld van de cloud is een extra werkplek snel ingericht voor nieuwe medewerkers. Ze kunnen vervolgens met elke laptop of pc (of smartphone) aan de slag. Je IT-omgeving kan de meest explosieve groei van je organisatie bijbenen, let maar op. Je schaalbaarheid is maximaal met de IT-oplossingen van Flowdesk.

Onze eigen cloudoplossing – voor ingewijden: Cloud Managed Experience – hebben we helemaal geoptimaliseerd op veiligheid. Daarbij maken we gebruik van de tools en technieken die Microsoft ontwikkelt (vergis je niet: Microsoft investeert elk jaar meer dan 1 miljard dollar in cyberbeveiliging!). Tegelijk maken we het je heel makkelijk, met o.a. centraal wachtwoordbeheer en extra backupvoorzieningen.

Met een slimme integratie van IT en telefonie. Daardoor kan je bijvoorbeeld op basis van de Outlook-agenda inkomende gesprekken slim en automatisch routeren naar een beschikbare medewerker. Met ‘bellen via internet’ (VoIP) kan je bovendien doorverbinden naar medewerkers die thuis of onderweg zijn alsof ze gewoon op kantoor zijn. Ideaal.

Iedereen productief.

Flowdesk is de partner van tal van MKB-bedrijven, variërend van 5 tot 100 werkplekken. Check bijvoorbeeld de bedrijven die je hieronder ziet.  

G. Vlastuin logo
Interior Glassolutions
KGS logo
Van Rhee accountants logo
Bakkerij van Voorthuizen logo
Brandola logo
Fastener Point logo
HG Montage logo
Westeneng logo
Hallo daar!
We zijn hier om te helpen. Chat met ons op Whatsapp voor eventuele vragen.
App met ons!
Wij kunnen u helpen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.