Medewerkers IT Beheer

IT-beheer: goed voor optimale prestaties.

Iedereen productief.

IT Beheer

Met optimaal IT beheer zorgen wij dat organisaties en MKB-ondernemingen zorgeloos kunnen blijven werken. Veilig, snel en met de fijnste support.

IT beheer is het managen en onderhouden van alle vormen van IT in jouw organisatie. Denk hierbij aan je software applicaties, maar ook aan je hardware apparatuur en bijvoorbeeld beveiliging. Al deze onderdelen moeten naadloos op elkaar aansluiten, zodat jouw medewerkers probleemloos aan de slag kunnen en in het ideale geval zelfs efficiënter én effectiever kunnen werken. Zonder dat je zelf nog ergens omkijken naar hebt.

“We hebben alles in de cloud. Ideaal. Flowdesk zorgt voor de proactieve monitoring van onze cloud-omgeving.”

Peter Abbink

Interior Glassolutions

Medewerker IT Beheer

Check deze voordelen:

Er is over nagedacht.

Volledige ontzorging van IT beheer

Wij leveren compleet IT beheer. Wij beheren met het grootste plezier de IT infrastructuur met servers en computers op jouw locatie. Van netwerkbeheer, systeembeheer en werkplekbeheer tot aan het uitvoeren van updates, het maken van backups en monitoring. Desgewenst leveren we ook apparatuur en verzorgen we een e-mailomgeving en veilige documentopslag. Technisch beheer, functioneel beheer en applicatiebeheer in één.

Proactief beheer met support

Flowdesk fungeert als servicedesk en uitvoerend specialist. Eén aanspreekpunt voor al jouw vragen en een proactief beheerder. We monitoren namelijk continu, waardoor we eventuele problemen vroegtijdig signaleren en oplossen voor je er erg in hebt. Daarbij houden we jouw systemen natuurlijk ook up-to-date, veilig en snel. Zo kunnen jouw medewerkers altijd optimaal blijven werken en focus jij je gewoon op het runnen van jouw onderneming.

Ook IT Beheer uitbesteden?

Wij helpen je graag aan een geoptimaliseerde IT omgeving waarin je profiteert van de nieuwste technologieën en de productiviteit op de werkvloer verhoogt. Een snelle en bovenal veilige werkomgeving waarmee je klaar bent voor de toekomst en kosten bespaart. Uiteraard met de behulpzame support die je van een IT beheerder mag verwachten. Allemaal tegen een vast bedrag per maand. Geen verrassingen achteraf.

Flowdesk_SFEER_001
Flowdesk_SFEER_001-1

Benieuwd naar de kosten?

Misschien ben je gewend aan grote investeringen in IT-projecten, gevolgd door onvoorspelbare onderhoudskosten. Als je kiest voor de cloud-oplossingen van Flowdesk, zijn lagere én vaste IT-kosten je eerste winst. We maken daarom graag een heldere offerte voor je, uiteraard nadat we samen besproken hebben waar jouw werkomgeving om vraagt.

Voor veel ondernemers betekent de Flowdesk cloud-werkplek een fikse kostenverlaging. Een server in je bedrijf is bijvoorbeeld niet meer nodig. Het grootste winstpunt is misschien dat je veel efficiënter en veiliger met data omgaat in je organisatie. Maar je zou niet de eerste zijn die met onze cloudoplossing ook jaarlijks tientallen procenten bespaart.

In de cloud! In de virtuele wereld van de cloud is een extra werkplek snel ingericht voor nieuwe medewerkers. Ze kunnen vervolgens met elke laptop of pc (of smartphone) aan de slag. Je IT-omgeving kan de meest explosieve groei van je organisatie bijbenen, let maar op. Je schaalbaarheid is maximaal met de IT-oplossingen van Flowdesk.

Onze eigen cloudoplossing – voor ingewijden: Cloud Managed Experience – hebben we helemaal geoptimaliseerd op veiligheid. Daarbij maken we gebruik van de tools en technieken die Microsoft ontwikkelt (vergis je niet: Microsoft investeert elk jaar meer dan 1 miljard dollar in cyberbeveiliging!). Tegelijk maken we het je heel makkelijk, met o.a. centraal wachtwoordbeheer en extra backupvoorzieningen.

Met een slimme integratie van IT en telefonie. Daardoor kan je bijvoorbeeld op basis van de Outlook-agenda inkomende gesprekken slim en automatisch routeren naar een beschikbare medewerker. Met ‘bellen via internet’ (VoIP) kan je bovendien doorverbinden naar medewerkers die thuis of onderweg zijn alsof ze gewoon op kantoor zijn. Ideaal.

Iedereen productief.

Flowdesk is de partner van tal van MKB-bedrijven, variërend van 5 tot 100 werkplekken. Check bijvoorbeeld de bedrijven die je hieronder ziet.  

G. Vlastuin logo
Interior Glassolutions
KGS logo
Van Rhee accountants logo
Bakkerij van Voorthuizen logo
Brandola logo
Fastener Point logo
HG Montage logo
Westeneng logo
Hallo daar!
We zijn hier om te helpen. Chat met ons op Whatsapp voor eventuele vragen.
App met ons!
Wij kunnen u helpen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.