Medewerker Vaste Telefonie Zakelijk

Altijd bereikbaar met vaste telefonie.

Iedereen productief.

Vaste telefonie (zakelijk)

Met zakelijke vaste telefonie zijn jij en jouw medewerkers altijd bereikbaar. Ook bij WiFi- en internetstoringen. Wel zo prettig.

Ondanks de voortschrijdende technologieën en een steeds mobielere wereld, kiezen nog steeds veel bedrijven en organisaties voor zakelijke vaste telefonie. Terecht, want een vaste lijn geeft een professionele uitstraling. Je kunt bijvoorbeeld diverse regionummers gebruiken als je lokale klanten bedient of extra vertrouwen wekken door je 06-nummer te vervangen door een vast nummer. Waar mobiele telefoons nog wel eens kampen met een lege batterij of slecht bereik, ben je met vaste telefonie bovendien wél altijd bereikbaar.

“We hebben alles in de cloud. Ideaal. Flowdesk zorgt voor de proactieve monitoring van onze cloud-omgeving.”

Peter Abbink

Interior Glassolutions

Medewerkers vaste telefonie zakelijk

Check deze voordelen:

Er is over nagedacht.

Mogelijkheden

Met zakelijke vaste telefonie profiteer je van bijna onbeperkte mogelijkheden. Met een uitgebreid nummerplan stel je bijvoorbeeld eenvoudig een keuzemenu in zodat jouw bellers direct bij de juiste persoon uitkomen of maak je gebruik van een wachtrij wanneer al je medewerkers in gesprek zijn. Je hebt immers inzicht in de beschikbaarheid van collega’s. Wij maken daarbij gebruik van diverse Yealink telefoons, Gigasets of Multi-Cell DECT toestellen. Je kiest dus zelf voor vaste en/of draagbare toestellen.

Mobiele & zakelijke vaste telefonie in één

Je hebt de mogelijkheid om ook mobiele apparaten te integreren in je telefonie. Met KPN EEN combineer je namelijk het beste van beide werelden. Je belt dan weliswaar via het internet (VoIP) en maakt gebruik van een virtuele telefooncentrale in de cloud. Maar je medewerkers kunnen hiermee ook via hun mobiele telefoon bellen met het nummer van je zaak. Handig voor thuiswerkers of voor collega’s op locatie. Het maakt het bovendien mogelijk om jouw vaste telefoonlijn te koppelen aan je bedrijfssoftware of CRM-systeem.

Meer weten over vaste telefonie (zakelijk)?

Wij helpen het MKB, middelgrote bedrijven en grote organisaties graag met het creëren van een omgeving voor optimale bereikbaarheid en communicatie. Van vaste tot mobiele en VoIP telefonie. Van 5 tot wel 150 gebruikers. Desgewenst inclusief handige smartphone app voor eenvoudig beheer en realtime inzicht. Kortom, we zorgen er altijd voor dat je gewoon kunt communiceren zoals jij wil.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem contact op en laat je vrijblijvend adviseren.

Flowdesk_SFEER_001
Flowdesk_SFEER_001-1

Benieuwd naar de kosten?

Misschien ben je gewend aan grote investeringen in IT-projecten, gevolgd door onvoorspelbare onderhoudskosten. Als je kiest voor de cloud-oplossingen van Flowdesk, zijn lagere én vaste IT-kosten je eerste winst. We maken daarom graag een heldere offerte voor je, uiteraard nadat we samen besproken hebben waar jouw werkomgeving om vraagt.

Voor veel ondernemers betekent de Flowdesk cloud-werkplek een fikse kostenverlaging. Een server in je bedrijf is bijvoorbeeld niet meer nodig. Het grootste winstpunt is misschien dat je veel efficiënter en veiliger met data omgaat in je organisatie. Maar je zou niet de eerste zijn die met onze cloudoplossing ook jaarlijks tientallen procenten bespaart.

In de cloud! In de virtuele wereld van de cloud is een extra werkplek snel ingericht voor nieuwe medewerkers. Ze kunnen vervolgens met elke laptop of pc (of smartphone) aan de slag. Je IT-omgeving kan de meest explosieve groei van je organisatie bijbenen, let maar op. Je schaalbaarheid is maximaal met de IT-oplossingen van Flowdesk.

Onze eigen cloudoplossing – voor ingewijden: Cloud Managed Experience – hebben we helemaal geoptimaliseerd op veiligheid. Daarbij maken we gebruik van de tools en technieken die Microsoft ontwikkelt (vergis je niet: Microsoft investeert elk jaar meer dan 1 miljard dollar in cyberbeveiliging!). Tegelijk maken we het je heel makkelijk, met o.a. centraal wachtwoordbeheer en extra backupvoorzieningen.

Met een slimme integratie van IT en telefonie. Daardoor kan je bijvoorbeeld op basis van de Outlook-agenda inkomende gesprekken slim en automatisch routeren naar een beschikbare medewerker. Met ‘bellen via internet’ (VoIP) kan je bovendien doorverbinden naar medewerkers die thuis of onderweg zijn alsof ze gewoon op kantoor zijn. Ideaal.

Iedereen productief.

Flowdesk is de partner van tal van MKB-bedrijven, variërend van 5 tot 100 werkplekken. Check bijvoorbeeld de bedrijven die je hieronder ziet.  

G. Vlastuin logo
Interior Glassolutions
KGS logo
Van Rhee accountants logo
Bakkerij van Voorthuizen logo
Brandola logo
Fastener Point logo
HG Montage logo
Westeneng logo
Hallo daar!
We zijn hier om te helpen. Chat met ons op Whatsapp voor eventuele vragen.
App met ons!
Wij kunnen u helpen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.