Teams Telefonie

Teams telefonie: slim samenwerken.

Iedereen productief.

Teams telefonie

Met Teams telefonie kunt je ook bellen met Microsoft Teams. Zo heb je slechts één platform voor alle interne en externe communicatie. Voor nóg sneller en efficiënter werken.

Met Teams telefonie koppelen we het Microsoft platform aan een telefoonsysteem, zodat je vanuit het Teams account ook naar vaste en mobiele nummers kunt bellen en inkomende gesprekken kunt beantwoorden. Zo kunnen jij en jouw medewerkers Microsoft Teams niet alleen gebruiken voor onderlinge communicatie, maar ook (potentiële) klanten te woord staan. Daardoor hoeft er niet meer gewisseld te worden van software of device, waardoor je de productiviteit op de werkvloer verhoogt en klanten nog beter kunt helpen.

“We hebben alles in de cloud. Ideaal. Flowdesk zorgt voor de proactieve monitoring van onze cloud-omgeving.”

Peter Abbink

Interior Glassolutions

Medewerker Teams telefonie

Check deze voordelen:

Er is over nagedacht.

Integratie met jouw telefooncentrale

Teams telefonie is eenvoudig te combineren met alle functionaliteiten en mogelijkheden van je telefooncentrale. Je kunt gewoon gebruik blijven maken van keuzemenu’s, wachtrijen of automatische doorverbinding wanneer bepaalde medewerkers niet beschikbaar zijn. Je belt eenvoudig via de Teams app op je laptop of smartphone, of via een vast toestel dat geschikt is voor bellen via Teams. Je kiest daarbij zelf of je belt met jouw persoonlijke 06-nummer of met het ‘vaste’ nummer van jouw organisatie.

Voordelen van bellen via Teams

Bellen via Teams biedt jouw organisatie doorgaans heel wat voordelen. Het wordt namelijk volledig geïntegreerd in je Microsoft 365 suite, waardoor je medewerkers vanuit een veilige, vertrouwde en gebruiksvriendelijke omgeving kunnen bellen. Iedereen heeft alle informatie beschikbaar op één plek. Altijd en overal. Daarnaast werkt Teams op alle apparaten en kunt je al jouw andere telefonie erdoor vervangen. Dat scheelt weer in de kosten.

Wil jij ook Teams telefonie voor jouw organisatie?

Bellen via Teams is de volgende stap in efficiëntere communicatie. Zeker als je al gebruikmaakt van Microsoft 365. Wij helpen je graag een omgeving te creëren waarin jouw medewerkers beter samen kunnen werken en klanten en leveranciers optimaal kunnen bedienen via chat-, video- of telefoongesprekken. Gewoon voor een vast bedrag per maand. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie? Neem contact op en laat je vrijblijvend adviseren door onze specialisten voor een oplossing op maat.

Flowdesk_SFEER_0025
Flowdesk_SFEER_0025-1

Benieuwd naar de kosten?

Misschien ben je gewend aan grote investeringen in IT-projecten, gevolgd door onvoorspelbare onderhoudskosten. Als je kiest voor de cloud-oplossingen van Flowdesk, zijn lagere én vaste IT-kosten je eerste winst. We maken daarom graag een heldere offerte voor je, uiteraard nadat we samen besproken hebben waar jouw werkomgeving om vraagt.

Voor veel ondernemers betekent de Flowdesk cloud-werkplek een fikse kostenverlaging. Een server in je bedrijf is bijvoorbeeld niet meer nodig. Het grootste winstpunt is misschien dat je veel efficiënter en veiliger met data omgaat in je organisatie. Maar je zou niet de eerste zijn die met onze cloudoplossing ook jaarlijks tientallen procenten bespaart.

In de cloud! In de virtuele wereld van de cloud is een extra werkplek snel ingericht voor nieuwe medewerkers. Ze kunnen vervolgens met elke laptop of pc (of smartphone) aan de slag. Je IT-omgeving kan de meest explosieve groei van je organisatie bijbenen, let maar op. Je schaalbaarheid is maximaal met de IT-oplossingen van Flowdesk.

Onze eigen cloudoplossing – voor ingewijden: Cloud Managed Experience – hebben we helemaal geoptimaliseerd op veiligheid. Daarbij maken we gebruik van de tools en technieken die Microsoft ontwikkelt (vergis je niet: Microsoft investeert elk jaar meer dan 1 miljard dollar in cyberbeveiliging!). Tegelijk maken we het je heel makkelijk, met o.a. centraal wachtwoordbeheer en extra backupvoorzieningen.

Met een slimme integratie van IT en telefonie. Daardoor kan je bijvoorbeeld op basis van de Outlook-agenda inkomende gesprekken slim en automatisch routeren naar een beschikbare medewerker. Met ‘bellen via internet’ (VoIP) kan je bovendien doorverbinden naar medewerkers die thuis of onderweg zijn alsof ze gewoon op kantoor zijn. Ideaal.

Iedereen productief.

Flowdesk is de partner van tal van MKB-bedrijven, variërend van 5 tot 100 werkplekken. Check bijvoorbeeld de bedrijven die je hieronder ziet.  

G. Vlastuin logo
Interior Glassolutions
KGS logo
Van Rhee accountants logo
Bakkerij van Voorthuizen logo
Brandola logo
Fastener Point logo
HG Montage logo
Westeneng logo
Hallo daar!
We zijn hier om te helpen. Chat met ons op Whatsapp voor eventuele vragen.
App met ons!
Wij kunnen u helpen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.