3
Banner over ons

Onze belofte:
iedereen productief.

Flowdesk in het kort

Een klantgericht IT-bedrijf in Barneveld, waar honderden MKB’ers hun IT-omgeving aan toevertrouwen. In 2011 opgericht door Gerrit Boone. Inmiddels zijn we met z’n dertienen. Je zou ons team kunnen typeren als inventief, doelgericht en praktisch. En misschien daarom wel bij uitstek een gewaardeerde partner van ondernemers.

Ons specialisme

Een slim ingerichte IT-omgeving die je medewerkers systematisch ondersteunt. Vernieuwend, niet oversized. Pragmatisch, maar slimmer dan je gewend bent. Met werkplekken in de cloud, schaalbare netwerken en digitale telefonie. (Daar hoef je geen groot bedrijf voor te hebben.) Dát is ons specialisme.

Microsoft-partner

Je hoeft weinig van technologie te weten, om te begrijpen dat de oplossingen van Microsoft ideaal zijn voor organisaties. Modern, robuust, uitermate gebruiksvriendelijk, en een wereldstandaard. Microsoft Azure en 365 zijn de hoofdcomponenten van onze speciale Flowdesk cloud-werkplek. Een groot voordeel.

Onze filosofie

Iedereen productief. Dat is het ideaal dat we met grote en kleine organisaties delen. IT moet daarbij helpen, vinden wij. En IT hélpt daarbij ook, merken onze klanten. Wij richten daarvoor een krachtige en tegelijk praktische IT-omgeving in. Met een simpel motto: alles kan, maar niet alles hoeft. Doe alleen wat nodig is en kansen biedt.

Thuis in het MKB

Flowdesk heeft een voorliefde voor MKB-bedrijven met 5 tot 100 werkplekken. Zie je IT alléén maar als ballast, of juist als innovatief avontuur, dan pas je niet zo goed bij ons. Maar als je kiest voor doelgerichte, toekomstbestendige oplossingen die echt iets toevoegen voor je organisatie, dan maken we graag kennis!

Vaste prijzen

Het budgetteren van je IT-kosten maken we graag eenvoudig door met vaste prijzen te werken. Je betaalt een vast bedrag per werkplek, inclusief alle bijbehorende kosten, zoals licenties, beveiliging, support, etc. Heel voorspelbaar dus. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Gerrit Boone foto

De afgelopen tien jaar hebben we voor ondernemers het verschil gemaakt met onze Cloud Managed Experience

Gerrit Boone
Oprichter Flowdesk
Gerrit Boone foto

Gerrit Boone
Oprichter Flowdesk

Gebouw Flowdesk
Gebouw Flowdesk mobile

Tijd voor een kennismaking.

We kunnen je spannende verhalen vertellen over Flowdesk, maar we hebben het liever over jouw organisatie. En over je IT-omgeving. Wat zijn jouw uitdagingen en wensen als het gaat om productiviteit? Wat heeft je team nodig? Hoe kunnen wij je helpen je ervaringen met IT en telefonie de komende tijd systematische te verbeteren? We laten ons graag uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking.

Onze specialisten

Bram Oskam
Bram Oskam

Support Engineer

Micha Mudde
Micha Mudde

Support Engineer

Max van Duin
Max van Duin

Support Engineer

Specialist Herman Balfoort
Herman Balfoort

Teamleider ICT

Gerrit Boone
Gerrit Boone

Directeur

Erwin Hendrikse
Erwin Hendrikse

Support Engineer en Verkoop Binnendienst

Stef Bos
Stef Bos

IT Consultant

Maikel Vlaanderen
Maikel Vlaanderen

IT Consultant

Dominic van den Broek
Dominic van den Broek

IT Consultant

Eddy van Dijk
Eddy van Dijk

Directeur

Karin Boone
Karin Boone

Administratie

Middel 1
Jouw naam hier?

Sales consultant

Middel 1
Jouw naam hier?

IT consultant

Werken bij flowdesk. Goed idee.

Als je wilt ervaren dat IT veel betekent voor organisaties, moet je bij Flowdesk komen werken. De klanten waar je bij ons voor werkt, zijn geen doorgewinterde IT-freaks, maar mensen die met hun bedrijf c.q. hun werk bezig zijn. Ze vertrouwen op jouw technische adviezen en ondersteuning. (En jij kan op jouw beurt sparren met je collega’s.) Maar: we hebben niet elke dag vacatures, dus check je kansen!

Flowdesk_SFEER_002-1
Hallo daar!
We zijn hier om te helpen. Chat met ons op Whatsapp voor eventuele vragen.
App met ons!
Wij kunnen u helpen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.