3
Medewerkers Internet as a service

Internet as a Service: veilig online werken.

Iedereen productief.

Internet as a Service

Internet is de levensader van je organisatie. Zonder connectie kun je immers niet of niet goed werken. Met Internet as a Service van Flowdesk ben je 24/7 online.

Met Internet as a Service (IaaS) heb je toegang tot het internet én profiteer je van extra dienstverlening. Naast het feit dat je altijd up and running bent, zorgen we bijvoorbeeld ook voor een extra veilige omgeving waarin jouw gegevens en connectie beschermd worden tegen bedreigingen van buitenaf. Daarbij maak je gebruik van snelle support. Geen uren in de wacht hangen, maar direct contact met een specialist. Wel zo fijn.

“We hebben alles in de cloud. Ideaal. Flowdesk zorgt voor de proactieve monitoring van onze cloud-omgeving.”

Peter Abbink

Interior Glassolutions

Check deze voordelen:

Er is over nagedacht.

Netwerken & verbindingen

Internet as a Service is onafhankelijk van specifieke providers. Wij kunnen dus internet leveren over de verschillende netwerken van bijvoorbeeld KPN, Tele2, Eurofiber of DELTA Zakelijk. Met een klassieke ADSL/VDSL verbinding, glasvezel of mobiel 4G- of 5G netwerk. Afhankelijk van de mogelijkheden van jouw kantoor of locatie, vinden we altijd de beste oplossing voor de wensen en behoeften van jou en je organisatie.

Maximale veiligheid & 100% uptime

Veiligheid is geen optionele keuze, maar een standaard onderdeel van ons abonnement. We koppelen je internet met een gehoste of eigen firewall met additionele DDoS bescherming. Daarnaast voeren we de verbinding dubbel uit met automatische failover. Zo schakelen we meteen over naar een werkende verbinding als een connectie onverhoopt uitvalt -zonder dat je er iets van merkt. 100% uptime. Gegarandeerd.

Ook een Internet as a Service abonnement?

Wil jij ook op ieder moment van de dag veilig en snel kunnen werken? Met ons IaaS abonnement (ook als onderdeel van compleet IT beheer) faciliteren we jouw bedrijfsvoering en leggen we een solide basis voor een optimale Cloud Managed Experience of digitale werkplek. Bovendien heb je slechts één aanspreekpunt voor al jouw vragen op het gebied van internet, snelheden, veiligheid en aanleg. Gewoon voor een vast bedrag per maand. Zonder verrassingen achteraf.

Neem nu contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Flowdesk_SFEER_0012
Flowdesk_SFEER_0012-1

Benieuwd naar de kosten?

Misschien ben je gewend aan grote investeringen in IT-projecten, gevolgd door onvoorspelbare onderhoudskosten. Als je kiest voor de cloud-oplossingen van Flowdesk, zijn lagere én vaste IT-kosten je eerste winst. We maken daarom graag een heldere offerte voor je, uiteraard nadat we samen besproken hebben waar jouw werkomgeving om vraagt.

Voor veel ondernemers betekent de Flowdesk cloud-werkplek een fikse kostenverlaging. Een server in je bedrijf is bijvoorbeeld niet meer nodig. Het grootste winstpunt is misschien dat je veel efficiënter en veiliger met data omgaat in je organisatie. Maar je zou niet de eerste zijn die met onze cloudoplossing ook jaarlijks tientallen procenten bespaart.

In de cloud! In de virtuele wereld van de cloud is een extra werkplek snel ingericht voor nieuwe medewerkers. Ze kunnen vervolgens met elke laptop of pc (of smartphone) aan de slag. Je IT-omgeving kan de meest explosieve groei van je organisatie bijbenen, let maar op. Je schaalbaarheid is maximaal met de IT-oplossingen van Flowdesk.

Onze eigen cloudoplossing – voor ingewijden: Cloud Managed Experience – hebben we helemaal geoptimaliseerd op veiligheid. Daarbij maken we gebruik van de tools en technieken die Microsoft ontwikkelt (vergis je niet: Microsoft investeert elk jaar meer dan 1 miljard dollar in cyberbeveiliging!). Tegelijk maken we het je heel makkelijk, met o.a. centraal wachtwoordbeheer en extra backupvoorzieningen.

Met een slimme integratie van IT en telefonie. Daardoor kan je bijvoorbeeld op basis van de Outlook-agenda inkomende gesprekken slim en automatisch routeren naar een beschikbare medewerker. Met ‘bellen via internet’ (VoIP) kan je bovendien doorverbinden naar medewerkers die thuis of onderweg zijn alsof ze gewoon op kantoor zijn. Ideaal.

Iedereen productief.

Flowdesk is de partner van tal van MKB-bedrijven, variërend van 5 tot 100 werkplekken. Check bijvoorbeeld de bedrijven die je hieronder ziet.  

G. Vlastuin logo
Interior Glassolutions
KGS logo
Van Rhee accountants logo
Bakkerij van Voorthuizen logo
Brandola logo
Fastener Point logo
HG Montage logo
Westeneng logo
Hallo daar!
We zijn hier om te helpen. Chat met ons op Whatsapp voor eventuele vragen.
App met ons!
Wij kunnen u helpen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.