Medewerker IT Beveiliging

Optimale beveiliging van je IT-omgeving.

Iedereen productief.

IT Beveiliging

Met onze IT beveiliging bescherm jij jouw bedrijf of organisatie tegen datalekken, virussen en identiteitsdiefstal. Voor veiliger werken – en een betrouwbare reputatie.

Grote kans dat jij of jouw medewerkers ermee te maken krijgen: cybercrime. Spam en phishing mails in de inbox, opdrachten van mensen die zich online voordoen als leidinggevende, virussen en ransomware, datadiefstal en ga zo maar door. De financiële schade daarvan loopt al gauw flink in de papieren. Om over de reputatieschade nog maar te zwijgen. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom beschermen wij jouw medewerkers, systemen en data tegen dreiging van buitenaf voordat het kwaad ka

“We hebben alles in de cloud. Ideaal. Flowdesk zorgt voor de proactieve monitoring van onze cloud-omgeving.”

Peter Abbink

Interior Glassolutions

Medewerkers IT beveiliging

Check deze voordelen:

Er is over nagedacht.

Werkplek- en netwerkbescherming

De meeste bedreigingen komen binnen op de werkplek. Eén klik op een schimmige link in een mailtje en het leed is vaak al geschied. Daarom zorgen we voor feilloze werkplekbeveiliging met onder andere firewalls, two factor authentication en extra beveiligde e-mail. Daarbij beschermen we ook graag je servers en verbindingen met uitgebreide internet beveiliging. Zo kunnen jij en jouw collega’s altijd en overal veilig blijven werken. Kortom, optimale IT beveiliging – zonder impact op het gebruiksgemak.

IT Security check

Ben je benieuwd naar de huidige status van je IT beveiliging? Wil je weten of er kwetsbare plekken zijn in jouw organisatie? Met onze IT Security Scan nemen we je gehele IT landschap onder de loep. Van je software en hardware tot je wachtwoord- en documentatie beleid. Zo brengen we je risico’s in kaart en leggen we eventuele kwetsbaarheden direct bloot. Je ontvangt de resultaten in een helder rapport met persoonlijke uitleg en adviezen van een specialist. Daarmee weet je precies waar je aan toe bent.

Ook betere IT beveiliging?

Wij creëren graag een betrouwbare, digitale werkplek voor je medewerkers en een veilige omgeving voor (gevoelige) bedrijfsinformatie en klantgegevens. Op basis van de resultaten van een security check én de wensen en behoeften van je organisatie implementeren we precies de maatregelen die nodig zijn om jouw onderneming optimaal te beschermen. Zonder in te leveren op gebruiksvriendelijkheid en zonder dat je er zelf nog omkijken naar hebt. Gewoon altijd veilig en up-to-date voor een vast bedrag per maand.

Nieuwsgierig naar hoe je organisatie haar IT beter kan beveiligen? Neem contact op en laat je vrijblijvend adviseren.

Flowdesk_SFEER_002
Flowdesk_SFEER_002-1

Benieuwd naar de kosten?

Misschien ben je gewend aan grote investeringen in IT-projecten, gevolgd door onvoorspelbare onderhoudskosten. Als je kiest voor de cloud-oplossingen van Flowdesk, zijn lagere én vaste IT-kosten je eerste winst. We maken daarom graag een heldere offerte voor je, uiteraard nadat we samen besproken hebben waar jouw werkomgeving om vraagt.

Voor veel ondernemers betekent de Flowdesk cloud-werkplek een fikse kostenverlaging. Een server in je bedrijf is bijvoorbeeld niet meer nodig. Het grootste winstpunt is misschien dat je veel efficiënter en veiliger met data omgaat in je organisatie. Maar je zou niet de eerste zijn die met onze cloudoplossing ook jaarlijks tientallen procenten bespaart.

In de cloud! In de virtuele wereld van de cloud is een extra werkplek snel ingericht voor nieuwe medewerkers. Ze kunnen vervolgens met elke laptop of pc (of smartphone) aan de slag. Je IT-omgeving kan de meest explosieve groei van je organisatie bijbenen, let maar op. Je schaalbaarheid is maximaal met de IT-oplossingen van Flowdesk.

Onze eigen cloudoplossing – voor ingewijden: Cloud Managed Experience – hebben we helemaal geoptimaliseerd op veiligheid. Daarbij maken we gebruik van de tools en technieken die Microsoft ontwikkelt (vergis je niet: Microsoft investeert elk jaar meer dan 1 miljard dollar in cyberbeveiliging!). Tegelijk maken we het je heel makkelijk, met o.a. centraal wachtwoordbeheer en extra backupvoorzieningen.

Met een slimme integratie van IT en telefonie. Daardoor kan je bijvoorbeeld op basis van de Outlook-agenda inkomende gesprekken slim en automatisch routeren naar een beschikbare medewerker. Met ‘bellen via internet’ (VoIP) kan je bovendien doorverbinden naar medewerkers die thuis of onderweg zijn alsof ze gewoon op kantoor zijn. Ideaal.

Iedereen productief.

Flowdesk is de partner van tal van MKB-bedrijven, variërend van 5 tot 100 werkplekken. Check bijvoorbeeld de bedrijven die je hieronder ziet.  

G. Vlastuin logo
Interior Glassolutions
KGS logo
Van Rhee accountants logo
Bakkerij van Voorthuizen logo
Brandola logo
Fastener Point logo
HG Montage logo
Westeneng logo
Hallo daar!
We zijn hier om te helpen. Chat met ons op Whatsapp voor eventuele vragen.
App met ons!
Wij kunnen u helpen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.