Medewerkers ICT Amersfoort

ICT bedrijf Amersfoort

Iedereen productief.

ICT bedrijf Amersfoort

Zoek je een ICT bedrijf in Amersfoort? Dan ben je uitgekomen bij de juiste specialist. Flowdesk zorgt ervoor dat jouw zakelijke informatie- en communicatietechnologie perfect in orde is. Zo is jouw bedrijf beschermd tegen datalekken en werk je slimmer en sneller.

De basis van een slimme en veilige werkplek is goed ingerichte ICT. Hierbij kun je denken aan praktische zaken zoals het in orde brengen van de telefonie tot het optimaliseren van systemen waarmee je onbezorgd kunt werken in de cloud. Wij bieden full service ICT oplossingen in Amersfoort, zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

“We hebben alles in de cloud. Ideaal. Flowdesk zorgt voor de proactieve monitoring van onze cloud-omgeving.”

Peter Abbink

Interior Glassolutions

Medewerker ICT Amersfoort

Check deze voordelen:

Er is over nagedacht.

 

Veilige ICT oplossingen

Een goede ICT omgeving valt of staat met het garanderen van de veiligheid van je bedrijfsgegevens, alsook gegevens van je klanten. Wij zorgen ervoor dat virussen, datalekken en identiteitsdiefstal niet meer tot de mogelijkheden behoren. Onze oplossingen passen we niet alleen toe op de bedrijfslocatie, maar we zorgen er ook voor dat je buiten het interne netwerk veilig vanaf een andere locatie kunt werken in de cloud.

ICT scan voor optimalisatie

Voordat we (preventieve) oplossingen gaan implementeren, kijken we eerst hoe jouw ICT omgeving op dit moment is ingericht. Hoe zit het met de huidige beveiliging? Is de geïnstalleerde software en hardware up-to-date? Wordt er gebruikgemaakt van een wachtwoord- en documentatie beleid? Mogelijke kwetsbaarheden brengen we aan het licht en lossen we ook op.

ICT specialist Amersfoort

Wanneer je een gedegen ICT specialist wilt inschakelen dan is het handig als deze dicht bij huis zit. Zo kunnen we snel schakelen en werken we zo snel mogelijk toe naar een slimmere en veiligere omgeving. Bovendien zijn we ook inzetbaar om jouw systemen up-to-date te houden in de toekomst, dit voor een vast bedrag per maand. Benieuwd wat Flowdesk ICT specialist in Amersfoort voor jouw bedrijf doet? Neem dan contact met ons op voor advies op maat.

Flowdesk_SFEER_003
Flowdesk_SFEER_003-1

Benieuwd naar de kosten?

Misschien ben je gewend aan grote investeringen in IT-projecten, gevolgd door onvoorspelbare onderhoudskosten. Als je kiest voor de cloud-oplossingen van Flowdesk, zijn lagere én vaste IT-kosten je eerste winst. We maken daarom graag een heldere offerte voor je, uiteraard nadat we samen besproken hebben waar jouw werkomgeving om vraagt.

Voor veel ondernemers betekent de Flowdesk cloud-werkplek een fikse kostenverlaging. Een server in je bedrijf is bijvoorbeeld niet meer nodig. Het grootste winstpunt is misschien dat je veel efficiënter en veiliger met data omgaat in je organisatie. Maar je zou niet de eerste zijn die met onze cloudoplossing ook jaarlijks tientallen procenten bespaart.

In de cloud! In de virtuele wereld van de cloud is een extra werkplek snel ingericht voor nieuwe medewerkers. Ze kunnen vervolgens met elke laptop of pc (of smartphone) aan de slag. Je IT-omgeving kan de meest explosieve groei van je organisatie bijbenen, let maar op. Je schaalbaarheid is maximaal met de IT-oplossingen van Flowdesk.

Onze eigen cloudoplossing – voor ingewijden: Cloud Managed Experience – hebben we helemaal geoptimaliseerd op veiligheid. Daarbij maken we gebruik van de tools en technieken die Microsoft ontwikkelt (vergis je niet: Microsoft investeert elk jaar meer dan 1 miljard dollar in cyberbeveiliging!). Tegelijk maken we het je heel makkelijk, met o.a. centraal wachtwoordbeheer en extra backupvoorzieningen.

Met een slimme integratie van IT en telefonie. Daardoor kan je bijvoorbeeld op basis van de Outlook-agenda inkomende gesprekken slim en automatisch routeren naar een beschikbare medewerker. Met ‘bellen via internet’ (VoIP) kan je bovendien doorverbinden naar medewerkers die thuis of onderweg zijn alsof ze gewoon op kantoor zijn. Ideaal.

Iedereen productief.

Flowdesk is de partner van tal van MKB-bedrijven, variërend van 5 tot 100 werkplekken. Check bijvoorbeeld de bedrijven die je hieronder ziet.  

G. Vlastuin logo
Interior Glassolutions
KGS logo
Van Rhee accountants logo
Bakkerij van Voorthuizen logo
Brandola logo
Fastener Point logo
HG Montage logo
Westeneng logo
Hallo daar!
We zijn hier om te helpen. Chat met ons op Whatsapp voor eventuele vragen.
App met ons!
Wij kunnen u helpen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.