Mobiele telefonie: maximale flexibiliteit.

Iedereen productief.

Mobiele telefonie (zakelijk)

Met zakelijke mobiele telefonie ben je altijd bereikbaar voor jouw klanten. Gewoon met het voor hen bekende nummer. Waar je ook bent.

Bij Flowdesk leveren we zakelijke mobiele telefonie middels de zogeheten VastMobiel integratie. Hierbij combineren we mobiele en vaste telefonie in één. We koppelen jouw mobiele telefoon(s) aan je eigen VoIP centrale in de cloud, waarna je er via het reguliere 4G- of 5G-netwerk eenvoudig verbinding mee maakt. Hierdoor kun je vanaf iedere locatie uitbellen met jouw vaste nummer in plaats van je 06-nummer en komen gesprekken via jouw vaste nummer ook gewoon binnen op je smartphone.

“We hebben alles in de cloud. Ideaal. Flowdesk zorgt voor de proactieve monitoring van onze cloud-omgeving.”

Peter Abbink

Interior Glassolutions

Medewerkers Mobiele Telefonie Zakelijk

Check deze voordelen:

Er is over nagedacht.

Voordelen van zakelijke mobiele telefonie

Mobiele telefonie (zakelijk) heeft veel voordelen voor jouw bedrijf of organisatie. Ten eerste bevordert het een professionele uitstraling en bereikbaarheid; door slechts één vast nummer te gebruiken kunnen klanten je eenvoudig bereiken en weten zij ook wanneer je belt. Het wekt meer vertrouwen dan een mobiel nummer. Daarnaast profiteer je van groepsbundels, kosteloze data verdubbeling en een optimale bereikbaarheid via het betrouwbare en best dekkende KPN netwerk.

Functionaliteiten

Bij Flowdesk integreren we jouw mobiele apparaten met je bedrijfstelefooncentrale. Dat betekent dat je vanaf jouw mobiel kunt beschikken over alle functionaliteiten en mogelijkheden. Met de handige smartphone app kun je bijvoorbeeld zien welke collega’s beschikbaar zijn en gesprekken eenvoudig naar hen doorverbinden. Ook kun je gesprekken opnemen, belgegevens verwerken in rapportages of de data direct koppelen aan je bedrijfssoftware. Allemaal voor één vaste prijs per maand.

Meer weten over mobiele telefonie (zakelijk)?

Wij helpen MKB-bedrijven en middelgrote organisaties graag met het optimaliseren van de bereikbaarheid en het opzetten van een professioneel, betrouwbaar en klantvriendelijk communicatienetwerk. We zorgen dat al het zakelijke verkeer op één plek terechtkomt: jouw mobiele telefoon. Daarmee kunnen jij en jouw medewerkers flexibel en efficiënt werken. Op kantoor, thuis en op locatie.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem contact op en laat je vrijblijvend adviseren.

Flowdesk_SFEER_0012
Flowdesk_SFEER_0012-1

Benieuwd naar de kosten?

Misschien ben je gewend aan grote investeringen in IT-projecten, gevolgd door onvoorspelbare onderhoudskosten. Als je kiest voor de cloud-oplossingen van Flowdesk, zijn lagere én vaste IT-kosten je eerste winst. We maken daarom graag een heldere offerte voor je, uiteraard nadat we samen besproken hebben waar jouw werkomgeving om vraagt.

Voor veel ondernemers betekent de Flowdesk cloud-werkplek een fikse kostenverlaging. Een server in je bedrijf is bijvoorbeeld niet meer nodig. Het grootste winstpunt is misschien dat je veel efficiënter en veiliger met data omgaat in je organisatie. Maar je zou niet de eerste zijn die met onze cloudoplossing ook jaarlijks tientallen procenten bespaart.

In de cloud! In de virtuele wereld van de cloud is een extra werkplek snel ingericht voor nieuwe medewerkers. Ze kunnen vervolgens met elke laptop of pc (of smartphone) aan de slag. Je IT-omgeving kan de meest explosieve groei van je organisatie bijbenen, let maar op. Je schaalbaarheid is maximaal met de IT-oplossingen van Flowdesk.

Onze eigen cloudoplossing – voor ingewijden: Cloud Managed Experience – hebben we helemaal geoptimaliseerd op veiligheid. Daarbij maken we gebruik van de tools en technieken die Microsoft ontwikkelt (vergis je niet: Microsoft investeert elk jaar meer dan 1 miljard dollar in cyberbeveiliging!). Tegelijk maken we het je heel makkelijk, met o.a. centraal wachtwoordbeheer en extra backupvoorzieningen.

Met een slimme integratie van IT en telefonie. Daardoor kan je bijvoorbeeld op basis van de Outlook-agenda inkomende gesprekken slim en automatisch routeren naar een beschikbare medewerker. Met ‘bellen via internet’ (VoIP) kan je bovendien doorverbinden naar medewerkers die thuis of onderweg zijn alsof ze gewoon op kantoor zijn. Ideaal.

Iedereen productief.

Flowdesk is de partner van tal van MKB-bedrijven, variërend van 5 tot 100 werkplekken. Check bijvoorbeeld de bedrijven die je hieronder ziet.  

G. Vlastuin logo
Interior Glassolutions
KGS logo
Van Rhee accountants logo
Bakkerij van Voorthuizen logo
Brandola logo
Fastener Point logo
HG Montage logo
Westeneng logo
Hallo daar!
We zijn hier om te helpen. Chat met ons op Whatsapp voor eventuele vragen.
App met ons!
Wij kunnen u helpen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.