Moderne Werkplek

Moderne werkplek: de ideale werkomgeving.

Iedereen productief.

Moderne werkplek

Werk slimmer, sneller en veiliger met een moderne werkplek van Flowdesk. Een fijne werkomgeving voor thuis en op kantoor. Gewoon in de cloud.

Bij Flowdesk zien we de moderne werkplek als een Cloud Managed Experience. De technieken achter jouw systemen en de koppelingen met allerlei bedrijfssoftware kunnen geweldig zijn, maar uiteindelijk draait het om de ervaring van jouw medewerkers en uiteindelijk je klanten. Daarom creëren we een fijne, digitale werkomgeving waarin je collega’s optimaal kunnen presteren. Blije medewerkers en betere bedrijfsresultaten in één.

“We hebben alles in de cloud. Ideaal. Flowdesk zorgt voor de proactieve monitoring van onze cloud-omgeving.”

Peter Abbink

Interior Glassolutions

Moderne Werkplek

Check deze voordelen:

Er is over nagedacht.

Voordelen van de moderne werkplek

Onze Cloud Managed Experience biedt meerdere voordelen voor jouw organisatie. Ten eerste profiteer je van maximale veiligheid wat betreft je online werkomgeving. Daarbij stemmen we alle onderdelen van de moderne werkplek naadloos op elkaar af, waardoor er ook effectief én efficiënt samengewerkt kan worden. Zorgeloos en gelijktijdig werken in systemen of bestanden. Waar jij en je medewerkers ook zijn.

Microsoft 365 mogelijkheden

Het Microsoft 365 platform vormt één van de bouwstenen van onze Cloud Managed Experience. Veiligheid staat in dit platform voorop. Daarnaast heb je toegang tot al je applicaties met een Single Sign On (SSO): je hoeft slechts één keer in te loggen op een account. Ook worden er automatisch backups van documenten en e-mails gemaakt, kun je vanaf ieder apparaat printverzoeken versturen en stel je bijvoorbeeld maatwerk e-mail handtekeningen in. Kortom, een alles-in-één platform.

Ook een moderne werkplek voor jouw organisatie?

Wij helpen je graag met het opzetten van een moderne werkplek op basis van Microsoft 365. Een eigen werkomgeving in de cloud, AVG compliant, eenvoudig schaalbaar en op maat gemaakt voor jou en je medewerkers. Altijd up-to-date en veilig, zonder ingewikkeld wachtwoordbeheer. Zelfs inloggen met gezichtsherkenning is mogelijk. Onze Cloud Management Experience biedt haast eindeloze mogelijkheden. Ook voor jouw onderneming.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je adviseren en inspireren.

Flowdesk_SFEER_0017-1
Flowdesk_SFEER_0017-1

Benieuwd naar de kosten?

Misschien ben je gewend aan grote investeringen in IT-projecten, gevolgd door onvoorspelbare onderhoudskosten. Als je kiest voor de cloud-oplossingen van Flowdesk, zijn lagere én vaste IT-kosten je eerste winst. We maken daarom graag een heldere offerte voor je, uiteraard nadat we samen besproken hebben waar jouw werkomgeving om vraagt.

Voor veel ondernemers betekent de Flowdesk cloud-werkplek een fikse kostenverlaging. Een server in je bedrijf is bijvoorbeeld niet meer nodig. Het grootste winstpunt is misschien dat je veel efficiënter en veiliger met data omgaat in je organisatie. Maar je zou niet de eerste zijn die met onze cloudoplossing ook jaarlijks tientallen procenten bespaart.

In de cloud! In de virtuele wereld van de cloud is een extra werkplek snel ingericht voor nieuwe medewerkers. Ze kunnen vervolgens met elke laptop of pc (of smartphone) aan de slag. Je IT-omgeving kan de meest explosieve groei van je organisatie bijbenen, let maar op. Je schaalbaarheid is maximaal met de IT-oplossingen van Flowdesk.

Onze eigen cloudoplossing – voor ingewijden: Cloud Managed Experience – hebben we helemaal geoptimaliseerd op veiligheid. Daarbij maken we gebruik van de tools en technieken die Microsoft ontwikkelt (vergis je niet: Microsoft investeert elk jaar meer dan 1 miljard dollar in cyberbeveiliging!). Tegelijk maken we het je heel makkelijk, met o.a. centraal wachtwoordbeheer en extra backupvoorzieningen.

Met een slimme integratie van IT en telefonie. Daardoor kan je bijvoorbeeld op basis van de Outlook-agenda inkomende gesprekken slim en automatisch routeren naar een beschikbare medewerker. Met ‘bellen via internet’ (VoIP) kan je bovendien doorverbinden naar medewerkers die thuis of onderweg zijn alsof ze gewoon op kantoor zijn. Ideaal.

Iedereen productief.

Flowdesk is de partner van tal van MKB-bedrijven, variërend van 5 tot 100 werkplekken. Check bijvoorbeeld de bedrijven die je hieronder ziet.  

G. Vlastuin logo
Interior Glassolutions
KGS logo
Van Rhee accountants logo
Bakkerij van Voorthuizen logo
Brandola logo
Fastener Point logo
HG Montage logo
Westeneng logo
Hallo daar!
We zijn hier om te helpen. Chat met ons op Whatsapp voor eventuele vragen.
App met ons!
Wij kunnen u helpen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.