2
Medewerkers ICT Apeldoorn

ICT Apeldoorn

Iedereen productief.

ICT Apeldoorn

Jouw bedrijf beschermen tegen datalekken en andere cybercriminaliteit? Voortaan slimmer en sneller werken? Dan zit je goed bij Flowdesk. Wij zijn jouw full-service ICT specialist in Apeldoorn.

Trage systemen door niet-geüpdate software en hardware zijn erg vervelend voor jou en je medewerkers. Tel daarbij op de beveiligingsrisico’s die je loopt. Met onze oplossingen voor communicatie- en informatietechnologie hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Wij richten de digitale omgeving optimaal in, zodat jij je kunt focussen op je werk.

“We hebben alles in de cloud. Ideaal. Flowdesk zorgt voor de proactieve monitoring van onze cloud-omgeving.”

Peter Abbink

Interior Glassolutions

Medewerkers ICT Apeldoorn

Check deze voordelen:

Er is over nagedacht.

Full-service ICT oplossingen

Bij Flowdesk vinden we het belangrijk om verder te kijken dan basisoplossingen. We pakken de hele werkplek aan. Hierbij kun je denken aan het in orde brengen van de telefonie, het ondersteunen in wachtwoordbeheer en documentatie beleid , het verbeteren van je internetbeveiliging en het inrichten van de cloud-omgeving. Zo kun je altijd snel en veilig online werken, ook als je op een andere locatie bent.

ICT scan maken

Ieder bedrijf is anders en daarom starten we met een complete ICT-scan, waarbij we de huidige systemen onder de loep nemen. Hoe zit het met de beveiliging? Is de software en hardware up-to-date? Hoe kunnen we jou ondersteunen bij het slimmer en moderner inrichten van de werkplek? Op basis van deze ICT scan stellen we een concreet plan op om jouw digitale omgeving sterk in te richten.

ICT specialist in Apeldoorn

Zoek je naar een ICT specialist in Apeldoorn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf nu vermijd je vervelende software- en hardware problemen. Je maakt je geen zorgen meer over mogelijke beveiligingslekken en werkt optimaal online. Tevens houden we jouw systemen ook in de toekomst up-to-date voor een vast bedrag per maand. Benieuwd wat Flowdesk voor jouw bedrijf kan betekenen? Onze Apeldoorn ICT specialist geeft je graag advies op maat!

Flowdesk_SFEER_002
Flowdesk_SFEER_002-1

Benieuwd naar de kosten?

Misschien ben je gewend aan grote investeringen in IT-projecten, gevolgd door onvoorspelbare onderhoudskosten. Als je kiest voor de cloud-oplossingen van Flowdesk, zijn lagere én vaste IT-kosten je eerste winst. We maken daarom graag een heldere offerte voor je, uiteraard nadat we samen besproken hebben waar jouw werkomgeving om vraagt.

Voor veel ondernemers betekent de Flowdesk cloud-werkplek een fikse kostenverlaging. Een server in je bedrijf is bijvoorbeeld niet meer nodig. Het grootste winstpunt is misschien dat je veel efficiënter en veiliger met data omgaat in je organisatie. Maar je zou niet de eerste zijn die met onze cloudoplossing ook jaarlijks tientallen procenten bespaart.

In de cloud! In de virtuele wereld van de cloud is een extra werkplek snel ingericht voor nieuwe medewerkers. Ze kunnen vervolgens met elke laptop of pc (of smartphone) aan de slag. Je IT-omgeving kan de meest explosieve groei van je organisatie bijbenen, let maar op. Je schaalbaarheid is maximaal met de IT-oplossingen van Flowdesk.

Onze eigen cloudoplossing – voor ingewijden: Cloud Managed Experience – hebben we helemaal geoptimaliseerd op veiligheid. Daarbij maken we gebruik van de tools en technieken die Microsoft ontwikkelt (vergis je niet: Microsoft investeert elk jaar meer dan 1 miljard dollar in cyberbeveiliging!). Tegelijk maken we het je heel makkelijk, met o.a. centraal wachtwoordbeheer en extra backupvoorzieningen.

Met een slimme integratie van IT en telefonie. Daardoor kan je bijvoorbeeld op basis van de Outlook-agenda inkomende gesprekken slim en automatisch routeren naar een beschikbare medewerker. Met ‘bellen via internet’ (VoIP) kan je bovendien doorverbinden naar medewerkers die thuis of onderweg zijn alsof ze gewoon op kantoor zijn. Ideaal.

Iedereen productief.

Flowdesk is de partner van tal van MKB-bedrijven, variërend van 5 tot 100 werkplekken. Check bijvoorbeeld de bedrijven die je hieronder ziet.  

G. Vlastuin logo
Interior Glassolutions
KGS logo
Van Rhee accountants logo
Bakkerij van Voorthuizen logo
Brandola logo
Fastener Point logo
HG Montage logo
Westeneng logo
Hallo daar!
We zijn hier om te helpen. Chat met ons op Whatsapp voor eventuele vragen.
App met ons!
Wij kunnen u helpen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.